Начало ММА Бъдещето на Макгрегър зависи от мача със Серони
0

Бъдещето на Макгрегър зависи от мача със Серони

Бъдещето на Макгрегър зависи от мача със Серони
0

Двубоят на Конър Макгрегър с Доналд Серони ще бъде ключов за кариерата на ирландската звезда. Двамата се изправят един срещу друг в главната битка на UFC 246, което ще се проведе на 18-ти януари във Вегас.

Макгрегър не се е бил от 2018 година, когато отстъпи в големия двубой с Хабиб Нурмагомедов. Последната му победа пък е от 2016 година над Еди Алварес.

Босът на UFC Дейна Уайт вярва, че Макгрегър си дава сметка за важността на срещата и затова ще бъде пределно мотивиран и ще подходи сериозно.

„Той тренираше здраво и чакаше този момент. Трудно е да останеш фокусиран, след като станеш много известен и спечелиш над 100 милиона. Виждаме това във всички спортове. Конър Макгрегър също беше така. Мисля, че сега той осъзнава какво трябва да направи“, каза Уайт.

„Точно сега мисля, че победата над Серони е от голямо значение за кариерата на Конър и за неговото бъдеще. Той го осъзнава и иска да е активен. Надяваме се, че ще имаме три добри битки с негово участие през 2020 година“, добави босът на UFC.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.