Начало ММА „Каубоя“ разкри защо се бави мачът с Конър

„Каубоя“ разкри защо се бави мачът с Конър

„Каубоя“ разкри защо се бави мачът с Конър
0

След като преди няколко дни президентът на UFC – Дейна Уайт разкри, че двубой между Доналд Серони (35-11) и Конър МакГрегър (21-4), днес 35-годишният американец метна повече светлина върху причините за пропадането на едно такова зрелище.

„Конър не иска да се бие, освен ако не е в главното събитие на вечерта. Нямам представа дали е его или просто имидж… Не ме интересува изобщо.

Ще се бия с всеки, по всяко време и винаги ще стоя зад думите си. Конър явно е някаква примадона, която иска да участва само в главните събития, знам ли…

Всички го чакахме за април, а сега се оказва, че не е готов. Как така днес говориш, че ще се биеш с всеки по всяко време, а утре се измъкваш с „Няма да съм готов за тогава“.

Повече ме е яд от факта, че напоследък нищо не говори по темата, а отначало бе доста смел. Донякъде го разбирам – иска да остане в устите на хората, но не може първо да говориш нещо и после да мълчиш по този начин.

Просто подпиши шиба*ият договор. Когато водя разговори с UFC и им кажа какво да правят, те ми отговарят да замълча и да седя в ъгъла. Ще го чакам най-много до юли, нито ден повече“, сподели „Каубоя“, който за последно се би на UFC Fight Night 143 в началото на годината, когато надви Александър Ернандес чрез технически нокаут.

 

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.