Начало Бокс Готвят Чисора – Паркър за юли

Готвят Чисора – Паркър за юли

Готвят Чисора – Паркър за юли
0

Дългоплануваната среща между бившият шампион на WBO в тежка категория – Джоузеф Паркър (25-2-0) и бившия претендент за световната титла – Дерек Чисора (29-9-) е на път да бъде осъществена, твърдяд източници от Великобритания.

През лятото със сигурност ще има голямо боксово събитие на Острова и именно този сблъсък се очертава като главното събитие.

27-годишният новозеландец сподели, че голямата му цел е да нокаутира Чисора, за да стигне до реванш с друг британец – Дилиън Уайт.

„Започнах да тренирам различни неща, развивам силата си и ако пласирам чист удар, със сигурност ще приспя Чисора“, заяви Паркър, за когото това ще бъде 4-ти мач в Англия.

„Ще бъде добър мач. Целта ми е да го сваля по-рано от Дилиън Уайт, който го нокаутира в 11-ия рунд. Това ще покаже на всички израстването в играта ми.

Реванш с Уайт ще бъде голямо събитие, но в момента той има други планове, а и аз на първо време трябва да си свърша работата с Дерек“, каза бившият световен шампион.

Неговият промоутър, Дейв Хигинс, също се изказа по темата с евентуалния двубой с 35-годишния Чисора:

„Единствено Дерек Чисора заяви публично, че иска да се бие с Джоузеф. Ние уважаваме това и няма да имаме нищо против при правилната сделка да отидем в Лондон и да се бием с него пред негова публика“, сподели Хигинс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.