Начало Кикбокс и муай тай Битката на Даниел Илиев бе определена за главно събитие в Англия

Битката на Даниел Илиев бе определена за главно събитие в Англия

Битката на Даниел Илиев бе определена за главно събитие в Англия
0

Мачът на Даниел Илиев бе избран за главно събитие от организаторите от Muay Thai Grand Prix. Един от най-добрите български кикбоксьори излиза тази събота в Лондон за втора защита на Европейската си титла на KGP (б.р. – Кickboxing Grand Prix). Родният боен атлет ще се изправи срещу Грегош Марко от Полша в категория до 82,5 килограма, стил К1, на 24-ото издание на организацията.

Битката за пояса ще е в пет рунда. Преди това има 7 срещи по кикбокс и още две защити на европески титли.

 

Бойната гала вечер ще се проведе на 9-ти ноември в 3-хилядната зала „Индиго 02“ в Лондон. Към момента има много сериозен интерес от българи, които живеят в английската столица, като се очаква да има огромна подкрепа за Илиев отново.

Полякът Грегош Марко е професионален състезател на „Перун тийм“. На сметката си има още титла на UFL в стил К-1 в средна категория, аматьорски пояси на Великобритания във WKU и WFMC K-1.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.