Начало Кикбокс и муай тай Боец преби крадец с чук, влиза в затвора

Боец преби крадец с чук, влиза в затвора

Боец преби крадец с чук, влиза в затвора
0

Бивш световен шампион по муай тай ще лежи в затвора, след като бе осъден, че е пребил с чук мъж, влязъл в дома му, за да го ограби! 31-годишният британец Крис Шоу ще изкара няколко месеца зад решетките, след като на 11 март бе оповестена присъдата му за случилото се през август 2020-а.

Боецът е спял в леглото си, когато е чул как 44-годишният Джордж Холидей влиза в дома му през гаража и започва да тършува. В резултат Шоу взема чук, с който подгонва крадеца и започва саморазправа.

Прокуратурата е успяла да докаже, че бившият шампион е оказал прекомерна самоотбрана, която е прераснала в нападение срещу влезлия в дома му Холидей. В резултат крадецът е бил пратен в болница със счупен нос и частично ослепяване с едното око.

Свидетел е разказал, че е видял как Шоу е повалил крадеца на земята и той вече е бил обезоръжен. Въпреки това, бившият световен шампион по муай тай е продължил да го удря и саморазправата е продължила над 2 минути. Самият Холидей разказва: „Мислех, че ограбвам гараж, но се оказа, че това е домът на някакъв човек, който ме преби“.