Начало Кикбокс и муай тай Четири финала за България на Световното първенство по кикбокс

Четири финала за България на Световното първенство по кикбокс

Четири финала за България на Световното първенство по кикбокс
0

Четири световни титли ще гонят българските национали на Световното първенство по кикбокс в Анталия, Турция. Шампионатът, който е в стиловете фул контакт, киклайт контакт и пойнтфайтинг, е под егидата на Световната асоциация на кикбокс организациите WAKO.

Четири финалисти от общо 11 представители излъчи българският отбор. Освен това медалите за страната ни със сигурност ще са пет, тъй като имаме и един полуфиналист.

В петък за златните медали излизат две наши дами – Албена Ситнилска и Кристина Николова. Двете ще спорят във финалите на киклайт контакт, съответно на 55 кг. и на 50 кг. Първа на татамито е Николова, като нейната среща срещу туркиня се очаква да е около 17:15 ч. Около 25 минути по-късно Ситнилска се изправя срещу френска националка в спор за световния връх.

Българското участие в петък се открива с полуфинала на Христо Христов. Той ще се качи на ринга в битка за място на финала във фул контакт, категория до 75 килограма. Негов съперник ще бъде представител на Русия. Началото на двубоите е 14:00 ч., а срещата на Христо е трета.

Другите ни двама финалисти – Борислав Радулов и Кирил Илиев, почиват утре. Техните финали са в събота.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.