Начало Кикбокс и муай тай Дани Илиев: Очакванията ни бяха надминати

Дани Илиев: Очакванията ни бяха надминати

Дани Илиев: Очакванията ни бяха надминати
0

Даниел Илиев победи Джордан „The Prophecy“ Смит от Великобритания с нокаут във втория рунд в под-главния двубой на GRAND FIGHT ARENA. Двамата се биха в стил К-1 в категория 84 кг. След срещата Илиев сподели впечатленията си от вечерта и турнира, на който бе и съорганизатор с Георги Валентинов.

 

За мача срещу Джордан „The Prophecy“ Смит:

Съперникът не беше никак лесен, но за мен това е градивна победа. Радвам се, че противникът ми прие мача. Като организатор исках да поема по-голяма отговорност с по-сериозен опонент и да се представим на ниво. Мисля, че се получи една много хубава гала. Много съм доволен от моя мач. Тежките тренировки се отразиха отново положително.

За подкрепата и публиката:

Много съм доволен. Много благодаря на всеки един, който дойде в залата да ни подкрепи. Без тези хора нямаше да се получат нещата. Публиката много ме зарежда. Преди мач съм малко унесен и като чуя рева на публиката, адреналинът ми нахлува направо в тялото,  събуждам се и няма как да загубя. Имаше тежки моменти на ринга, противникът ми беше опитен и доста агресивен.

За организацията на GRAND FIGHT ARENA:

Аз смятам, че такива събития занапред ще бъдат градивни за българския спорт. Надявам се това да не ни е първият и последният боен турнир, а да стане една хубава верига. Стараех се да хвърлям „по едно око“ на всички мачове. Мисля, че стана една много хубава гала. Дори надминахме очакванията ни. Радвам се всички момчета да са доволни и да им е харесало. Надявам се „GRAND FIGHT ARENA“ да се развие като организация. Целта ни е около 5 събития в годината. Ще работим много усилено, за да се случи.