Начало Видео Даниел Илиев: Излизам рано сутрин и се прибирам по тъмно (ВИДЕО)

Даниел Илиев: Излизам рано сутрин и се прибирам по тъмно (ВИДЕО)

Даниел Илиев: Излизам рано сутрин и се прибирам по тъмно (ВИДЕО)
0

Тежки и двуразови тренировки, хранителен режим и натоварен бизнес график. Така преминават дните на кикбоксьора Даниел Илиев през последните седмици. Родната звезда в този спорт е изправен пред поредното си предизвикателство на професионалния ринг, но този път в съчетание с ролята на организатор.

Илиев, в партньорство с ММА боеца Георги Валентинов, сформираха нова бойна верига у нас – GRAND FIGHT ARENA. Първото ѝ издание е на 1-ви декември от 20:00 ч. в зала „Арена Асикс“. Двамата освен като основни организаторите, трябва да участват и в топ сблъсъците от вечерта. За Даниел предстои среща с номер 2 в британската ранглиста Джордан Смит в стил К-1, категория до 84 кг.

„Почти съм готов с килограмите и ще вляза в категорията – споделя ни Илиев и казва, че този път е спокоен за боя, но повече е притеснен за организацията. – Имам някаква еуфория за това как се случат нещата.“

Илиев казва, че излиза рано сутрин и заради много ангажименти се прибира да почива чак късно вечерта.  „Тренирах по-план, но сега беше по-трудно, защото нямах време за почивка, а това е много важно за един спортист.“

Като организатор той си пожелава да напълни залата и да зарадва публиката. „Искам да се представим на ниво, да има равностойни срещи и да зарадваме публиката“, посочва Илиев.

 

Цялото интервюто може да гледате във видеото: