Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев нокаутира англичанин на GRAND FIGHT ARENA

Даниел Илиев нокаутира англичанин на GRAND FIGHT ARENA

Даниел Илиев нокаутира англичанин на GRAND FIGHT ARENA
0

Даниел Илиев победи Джордан „The Prophecy“ Смит с нокаут във втория рунд в под-главния двубой на GRAND FIGHT ARENA.

Боецът излезе под възгласите на неговите фенове и приятели, подкрепящи футболния „Левски“ София, които заглушиха музиката в залата. Скандиранията „Дани Илиев!“ и „София Запад!“ наелектризираха атмосферата в „Асикс Арена“ и настроиха публиката за едно страхотно шоу.

След като прозвучаха химните на Великобритания и България двамата бойци се впуснаха в тежко единоборство по правилата на К-1.

Даниел започна по-уверено първия рунд и контролираше центъра на ринга. Българският муай тай и ММА боец инициираше действията на ринга, като атаките му в началото се състояха от прости комбинации от два или три удара с ръце, но постепенно Даниел започна да пуска и кикове в краката и тялото на противника си.

Боецът от „София Запад“ вдигна темпото към края на рунда и притисна Смит във въжетата, бо британецът умело се вкопчваше в клинч, за да може реферът да го раздели от Илиев.

Вторият рунд бе започнат по-агресивно от двамата бойци. „The Prophecy“ създаде впечатление, че е намерил отговор на атаките на Илиев, но след средата втория рунд Илиев посрещна опонента си с тежко дясно кроше и го прати на земята. Британският боец не можеше да се изправи след този силен удар и ръката на Илиев бе победоносно вдигната на фона на възгласите „Даниел Илиев шампион!“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".