Начало ММА Пламен Пенчев с трудна победа над Радослав Карашев
1

Пламен Пенчев с трудна победа над Радослав Карашев

Пламен Пенчев с трудна победа над Радослав Карашев
1

Столичният ММА боец Радослав Карашев и русенeцът Пенчев сътвориха истинско зрелище за феновете на бойните спортове в „Асикс Арена“.

Бойците показаха ММА на високо ниво, като двубоят им изобилстваше от атаки на земята и в стойка. По-активният през първия рунд Пенчев успя да свали Карашев на земята и да нанесе силни удари в тялото и главата му.

По-голямата част на втория рунд премина в размени на двамата бойци в стойка, а Радослав Карашев разклати опонента си на два пъти, но не успя да го свали. Третият рунд премина в доминация на Пенчев на земята. Русенецът събори Карашев още в началото на рунда и нанасяше силни удари с лакти и „чукове“. Пенчев успя да премине гарда на опонента си и премина към доминантната позиция маунт. Радослав се опита да защити връхлитащите го удари, като се обърне по корем, но това само усложни ситуацията за него – Пламен умело взе доминантна позиция на гърба на опонента си и започна да нанася удари в главата му.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".