Начало Кикбокс и муай тай Даниел Илиев помага на спортен център за деца с увреждания (ВИДЕО)

Даниел Илиев помага на спортен център за деца с увреждания (ВИДЕО)

Даниел Илиев помага на спортен център за деца с увреждания (ВИДЕО)
0

Даниел Илиев реши да се раздели с ръкавиците от битката си срещу Деян Топалски. Емблематичният дуел се проведе през декември 2019-та година в препълнената зала „Универсиада“ и бе част от бойната карта на събитиетоMTGP 33.

Илиев нокаутира Топалски и така взе реванш за загубата в първия мач със съдийско решение през 2016 г.

Сега носителят на Европейския пояс по кикбокс на KGP ще дари ръкавиците за благотворителна кауза. Те ще бъдат разиграни на търг по време на бойния турнир „Битки на духа“, организиран от Националния клуб на привържениците на „Левски“ и насочен към „сините“ фенове.

Събитието ще се проведе на 12-ти март от 19:14 ч. в столичната зала „София“, а в главното събитие ще се бие професионалният боксьор Григор Саруханян.

Всички средства от отидат за развитието на спортният център за деца с увреждания, който е инициатива на бившият ММА боец Светослав Самуилов-Сисо.

В подкрепа на смелостта и силата на духа на тази кауза, в тазгодишният благотворителен търг ще се включа и аз. Предоставям за търга нещо много лично и свързано със силата на левскарския боен дух – ръкавиците, с които победих Деян Топалски“, посочва Илиев.

Първоначалната цена на ръкавиците е 300 лева, а стъпката за наддаване е 20 лева.

Търгът вече започва във Facebook страницата на Националния клуб на привържениците на „Левски“ и ще завърши в зала „София“ по време на турнира „Битки на духа“, където самият Даниел Илиев ще присъства. Към момента най-високата предложена цена е 1000 лева.

По-късно днес се очаква и оповестяването на пълната бойна карта за събитието.