Начало Кикбокс и муай тай СК Шуменска крепост с нова достойна проява (ГАЛЕРИЯ)

СК Шуменска крепост с нова достойна проява (ГАЛЕРИЯ)

СК Шуменска крепост с нова достойна проява (ГАЛЕРИЯ)
0

Не може да се отрече, че бойците на СК „Шуменска крепост“ са дисциплинирани и трудолюбиви. Поредната благотворителна проява от клуба включи родители, трениращи, състезатели и приятели на спортистите.

Със задружни усилия и собствени средства те ремонтираха залата си и околностите.

Бойците станаха пословични с акциите си, в които почистват родния си град и го правят по-приветливо място.

Този път те се заеха да асфалтират част от уличката, която води до тяхната зала. Участъкът бе в кошмарно състояние, но след задружните усилия то вече не е компрометирано.

Полина Галинова: В Шуменска крепост сме едно голямо семейство

По-малките състезатели събраха отпадъците и освежиха околностите на залата, включително спортните съоръжения в участъка на бившето 5-то ОУ. Почистени и дезинфекцирани бяха татамито, спортното оборудване и фитнес уредите, намиращи се в салона, където се провеждат заниманията на отбора.

„Силата на малките крачки за по-добър живот“, Галин Ганев, треньорът на клуба, написа в социалната мрежа Facebook.

„Благодарение на общите усилия на малки и големи, които прегърнаха тази кауза, районът където се провежда подготовката на състезателите стана едно по-добро място“, допълни специалистът.

Снимки: Галин Ганев/Facebook

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.