Начало Бокс Наши бойни звезди показват майсторство на футбол и тенис на маса

Наши бойни звезди показват майсторство на футбол и тенис на маса

Наши бойни звезди показват майсторство на футбол и тенис на маса
0

Две български бойни звезди – боксьорката Станимира Петрова и боркинята Елица Янкова, показаха, че ги бива и в други спортове. Двете демонстрираха умения във футболен мач и в турнир по тенис на маса по време на 5-дневен изнесен тренинг „Младите хора – Бъдещето на България“.

Събитието се проведе в курорта Златни пясъци и е част от проекта на асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта – “Младите хора – Бъдещето на България – в действие”, който се изпълнява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта, съобщава tribune.bg.

Спорт, музика, танци и смях срещу агресията! Милен Минков и Иван Чешмеджиев от комедийното шоу “Тутурутка” заедно с шампионите Петър Лесов, Станимира Петрова и Елица Янкова споделиха незабравими мигове с младежите от изнесения тренинг “Младите хора – Бъдещето на България”, който се провежда в Златни пясъци.✅ Проявата е част от изнесения тренинг "Младите хора – Бъдещето на България", съпътстващ проекта на асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта – “Младите хора – Бъдещето на България – в действие”, който се изпълнява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта.

Публикувахте от Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние в Петък, 28 август 2020 г.

В рамките на пет дни 30 младежи от цялата страна имаха шанса да провеждат шампионска сутрешна гимнастика, като тренировките се водеха лично от световната и европейска шампионка по бокс Станимира Петрова и олимпийската бронзова медалистка по борба  Елица Янкова.

ВИДЕО от сутрешните занимания може да видите ТУК.

Чрез заниманията двете ни именити спортистки успяха да убедят момчетата и момичетата, че когато стартираме деня си по такъв начин, вместо с обичайното излежаване в леглото, тялото ни ще изпита много позитиви и по-лесно ще се справим с предизвикателствата на деня.

Емоционална вечер с много изненади, танци и смях сложи финал на изнесения тренинг “Младите хора – Бъдещето на България”

Емоционална вечер с много изненади, танци и смях сложи финал на изнесения тренинг “Младите хора – Бъдещето на България”, част от проекта на асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта – “Младите хора – Бъдещето на България – в действие”, който се изпълнява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта.Изобретателни, находчиви и забавни са част от епитетите, с които могат да бъдат описани младежите и гостите спортисти – Станимира Петрова и Елица Янкова. За да усетите настроението изгледайте видеото и се оставете на емоцията, която носи то. Бъди различен без страх! Бъди активен в обществото! Бъди добър и толерантен към хора, животни и природа! Не бъди агресивен! Живей истински!

Публикувахте от Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние в Неделя, 30 август 2020 г.

Специален гост на тренинга на младежите бе и олимпийският ни шампион по бокс Петър Лесов. Той участва в дискусия с младите хора за агресията в спорта и как тя трябва да се преодолее, а също така влезе и в ролята на съдия на срещите по тенис на маса. В една от тях се включиха Петрова и Янкова, като националката ни по бокс триумфира, демонстрирайки невероятен хъс и техника.

След това бойните ни звезди участвата и в демонстративен футболен двубой.

⚽️ "Не" на агресията – "Да" на спорта и толерантността! Вълнуваща среща с младежкия футболен национал Илиан Илиев – младши, подаръци от треньора на "лъвовете" Александър Димитров и атрактивен демонстративен мач. Младежите от изнесения тренинг "Младите хора – Бъдещето на България" се обединиха в послание, че хулиганството, агресията и ксенофобията нямат място както на терена, така и извън него.🏻 Проявата е част от изнесения тренинг "Младите хора – Бъдещето на България, част от проекта на асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта – “Младите хора – Бъдещето на България – в действие”, който се изпълнява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта.

Публикувахте от Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние в Събота, 29 август 2020 г.