Начало Кикбокс и муай тай Димитър Спасов е новия изпълнителен директор на кикбокса и муай тая

Димитър Спасов е новия изпълнителен директор на кикбокса и муай тая

Димитър Спасов е новия изпълнителен директор на кикбокса и муай тая
0

Новият изпълнителен директор на „Българската конфедерация по кикбокс и муай тай“ се казва Димитър Спасов! Спасов е добре познато име в бойните среди, като същият е многократен републикански шампион по карате и многократен медалист от международни състезания.

dimitarspasovprofightОткакто беше избран за член на УС на „Българската конфедерация по кикбокс и муай тай“ Димитър Спасов работи усърдно в посока развитието на федерацията, като прави всичко възможно тя да прогресира в положителна насока и определено резултатите го показват!

На 5-ти декември Димитър Спасов беше официално избран да вземе мястото на досегашния изпълнителен директор Иван Иванов. Г-н Иванов беше избран за член на реферския комитет на WAKO и предстоящите му ангажименти в тази област, УС на БККБМТ на свое Заседание все решение да освободи от длъжност Изпълнителния директор Иван Иванов и да избере за тази длъжност Димитър Спасов.

Така най-голямата неолимпийска федерация по бойни спортове показва голямото си желание за работа в правилна насока и определено избирането на Спасов като Изпълнителен директор ще доведе до точно това.

Представяме и официалното решение на БККБМТ:

zapovedspasov

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.