Начало Кикбокс и муай тай PROFIGHT – Пътят към върха

PROFIGHT – Пътят към върха

PROFIGHT – Пътят към върха
0

Днес ще Ви представим ставащата все по-популярна организация ProFight, която вече 2 години съумява да организира едни от най-запомнящите се бойни спектакли в България.
След като до този момент е създала едни отлични 5 професионални гали, които ще се запомнят със зрелищните битки и пълните зали, идва ред и на 6-тата такава, която ще е на 7-ми октомври в зала „Универсиада“. Интересното обаче е кой стой зад тази перфектна организация. Хора, които по всички параграфи се занимава с бойни спортове и милеят за тях. А ето ги и тях:
stefanmarinovprofightСтефан Маринов: Дългогодишен представител на таекуондо WTF, кикбокс и карате с над 200 мача зад гърба си. Изключителен професионалист както в организацията на събития, така и в професионалното му направление в момента, а именно директорското му място в Перно Рикар България.

С неговият дълъг опит в комуникация с големи организации и фирми, благодарение на Маринов, галите на ProFight изглеждат така страхотно. Член на управителния съвет на „Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай“
dimitarspasovprofightДимитър Спасов: Една от най разпознаваемите личности в света на бойните спортове, като човек с голямо сърце който винаги е готов да помогне на млади и обещаващи състезатели, без да търси лични облаги. Самият Димитър Спасов е с богата спортна биография включваща национални и международни постижения в стил Карате и най младият носител на черен колан в Европа.

Едва 37 годишен, вече е утвърден като успешен бизнесмен с дялови участия в водещи в икономиката компании и е съсобственик в охранителната фирма Делта Гард, която е убежище за много спортисти от бойният свят като ги учи на трудови навици извън ринга. Член на управителния съвет на „Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай“
denitsamilenkovaprofightДеница Миленкова: Многократна републиканска шампионка по карате и кикбокс. Международен съдия „WAKO“ лиценз. Треньорка на няколко големи групи деца в София, които всяка година извоюват изключително много медали за СК „ИККЕН“. Миленкова е един от двигателите на организацията ProFight, като има голяма заслуга за почти всичко случващо се така прекрасно, което виждат хората.
Разбира се има и други лица, които подпомагат организирането на всички тези гали, но определено това са трите лица, които са с основна заслуга България да има такова богатство като PRO FIGHT.