Начало Кикбокс и муай тай Георги Нинов: Хората искат зрелище и нокаути, да им ги дадем!

Георги Нинов: Хората искат зрелище и нокаути, да им ги дадем!

Георги Нинов: Хората искат зрелище и нокаути, да им ги дадем!
0

Кикбоксьорът Георги Нинов беше гост в „Неформално с Георги Петков„. Нокаутьорът, който съвсем наскоро записа професионалния си дебют и спечели за броени секунди, сподели очакванията за развитието на своята кариера.

Нинов заяви, че не е доволен от много от срещите в бойните спортове у нас, като според него те не са достатъчно атрактивни и зрелищни за публиката.

Трябва да има повече атракция за хората. Те искат нокаути, приключване на съперника, искат зрелище. Нека им ги дадем! А не да виждаме двубои, които са безинтересни. Даже мога да кажа, че някои от битките у нас ми изглеждат нагласени…„, каза Нинов.

Направих професионалния си дебют на Real Pain Challenge. Съперникът ми беше сменен в последния момент, но това не ми повлия. Напротив, стана бърз мач и показах, че съм по-добър за броени секунди. Да, К-1 е моят стил и в него се чувствам най-убедителен„, добави гостът ни.

„Работя с Деян Топалски и Пламен Димитров. Излишно е да обсъждам качествата на двамата, те са по-скоро ясни, с оглед многото им постижения. С Деян се тренира целенасочено. Той е страхотен специалист. Поздравявам Антон Петров за скорошната му победа с нокаут. И при него съм тренирал. Ето, това е зрелището, за което ви говоря!„, каза Нинов.

Благодаря на Arnold fit Food за страхотната подкрепа. Здравословната храна е ключът към успеха. Борислав Иглев е невероятен човек, който помага на редица спортисти и каузи. Трябва да имаме повече като него в България„, завърши нокаутьорът. 

Как е започнал пътя си в спорта, какви са бъдещите му цели и намерения и какво планира, заедно с кмета на своята община, в съвсем близко бъдеще? Вижте в разговора с Георги Нинов!