Начало ММА Бивш MMA боец предотврати масова стрелба в стриптийз клуб (ВИДЕО)

Бивш MMA боец предотврати масова стрелба в стриптийз клуб (ВИДЕО)

Бивш MMA боец предотврати масова стрелба в стриптийз клуб (ВИДЕО)
0

Бившият MMA боец Мани Ресто се превърна в герой за жителите на Тампа, след като предотврати пореден опит за масова стрелба в САЩ, съобщава 10 Tampa Bay.

През миналата седмица той е на смяна, като охранител пред популярен стриптийз клуб в града, когато едър мъж с дяволска маска опитва да влезе в заведението. Ресто го спира на входа, когато вижда, че държи пистолет. Записи от охранителните камери показват как той успява бързо да го отнеме от нападателя, след което го взема и насочва към него. Следва кратко боричкане и след появата на още двама охранители мъжът е задържан до пристигането на полицията.

Местните власти са категорични, че професионалната реакция на Мани Ресто е причината около 200 души в клуба да останат в безопасност.

Мъжът, който опитал да нахлуе, е 44-годишният Майкъл Ръдман. Той има богата криминална визитка – домашно насилие, побой, нападение над полицай и шофиране в нетрезво състояние. Към тях ще бъде добавен и опит за предумишлено убийство. Любопитно е също, че седмица по-рано подава молба за смяна на името си.