Начало ММА Дейна Уайт: Колби трябваше да очаква атаката!
0

Дейна Уайт: Колби трябваше да очаква атаката!

Дейна Уайт: Колби трябваше да очаква атаката!
0

Шефът на UFC Дейна Уайт изказа доста интересна позиция по отношение скандала на годината. Естествено, става въпрос за сбиването на Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън.

Според него, атаката е била очаквана, предвид отношението и размяната на реплики между двамата. Ковингтън си позволи да обижда децата и семейството на доскорошния си добър приятел. След което той се похвали в кое заведение в Маями, родния град на Хорхе, се намира. Това сякаш бе покана за последвалите ексцесии.

Вижте, в никакъв случай няма да кажа, че съм доволен. Двама мои бойци се бият извън октагона, това е пълен провал, гадост. Не може да се допусне подобно нещо, в никакъв случай“, започна своята позиция Уайт.

В последствие той продължи: „Но, ако обърнете монетата, то ще се сетите, че когато се заяждате със семейството и децата на тип като Хорхе Масвидал, трябва да очаквате отговор. Това преминава границата. И Колби трябваше да очаква това и да е готов, че може да последва нещо такова“.

Дейна допълва: „Шокирани ли сте? Той обиждаше и говореше тъпотии за жена му и децата му и не е смятал, че ще се стигне дотам? Разбира се, че такава е реакцията му“.