Начало ММА Ковингтън прие мач с Масвидал
0

Ковингтън прие мач с Масвидал

Ковингтън прие мач с Масвидал
0

Обтегнатите взаимоотношения между бившите съотборници Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал са на път да достигнат своя връх в клетката.

„Хаоса“ заяви, че след победата му над Тайрън Уудли на UFC Vegas 11, шефът на веригата Дейна Уайт е дошъл при него и му е предложил двубой с Масвидал.

„Този спор трябва да бъде разрешен. И двамата сме сред топ бойците в света, неговата слава отминава и искам аз да съм този, който ще сложи края му. Писна ми да ходи по медиите и никой да не му търси сметка за това, което казва. Дейна Уайт дойде при мен след мача и каза: „Ей, искаме те срещу „Уличния Юда“ Масвидал. Приех на момента, в същата минута. Знае, че съм навит, от UFC знаят, че съм готов да го направя, сега трябва само и Юда да се съгласи. Но го е страх, той се страхува и от сянката ми. Ако тя беше при него – той щеше да избяга“, каза Ковингтън.

Снимка: БТА

„Хаоса“ дори изрази мнение къде би трябвало да се проведе подобен двубой.

„Не ми се иска да го пребивам на улицата в Маями, защото аз съм краля на града. Защото, ако го направя, никой няма да иска му плати болничните разноски. Ако ще го излагам по телевизията, поне да има кой да му плати лечението след това“.