Начало Кикбокс и муай тай GLORY отправя предизвикателство към конкурентите си в профи кикбокса

GLORY отправя предизвикателство към конкурентите си в профи кикбокса

GLORY отправя предизвикателство към конкурентите си в профи кикбокса
0

Най-елитната и известна професионална организация за кикбокс в света – „GLORY“, заяви преди броени дни новите си бойни серии „GLORY:Rivals“.

Ситуираната в Нидерландия организация официално обяви бъдещото си партньорство с две от най-сериозните си конкуренти в професионалния кикбокс – веригите „RISE“ и „Enfusion“.

Става въпрос за проект, който предвижда сътрудничество между въпросните организиции, а целта е бойците от различните компании да се изправят един срещу друг в поредица от събития с една цел – да се види къде се подвизават най-страшните и опасни кикбоксьори.

Състезатели, които до този момент са се състезавали само за една организация, ще имат шанса да спечелят фенове на съвсем нови пазари, като първото общо събитие ще бдъе между „Enfusion“ и „RISE“ в Япония.

„Време е най-добрите бойци да се бият един срещу друг, без значение от коя организация са те“, сподели зам.-председателя на „GLORY“ Скот Рудман.

„Ние сме уверени, че разполагаме с най-големите таланти и ще го домажем. Приемаме предизвикателства от всякакви боксови, ММА или кикбоксови компании, които искат да изправят техните състезатели срещу нашите“. добави той.

Датите и местоположенията на първите събития ще бъдат обявени в следващите седмици.