Начало Бокс Ломаченко в пола. 13-годишно момиче от Украйна впечатли световни промоутъри

Ломаченко в пола. 13-годишно момиче от Украйна впечатли световни промоутъри

Ломаченко в пола. 13-годишно момиче от Украйна впечатли световни промоутъри
0

Не всички професионални боксьори ще повторят феноменалните тренировки на Кира Макогоненко. 13-годишно момиче от Украйна впечатли световни промоутъри и техните компании. Кира Макогоненко от Харков стана буквално звездата на страниците Top Rank и DAZN Boxing в социалните мрежи. Момичето впечатлява и с екзотична красота.

Украинката привлече вниманието на световните топ компании и на практика ги покори с феноменални тренировки. И Top Rank, и DAZN Boxing решиха да публикуват клипове на Кира в Instagram.

Във видеото момичето жонглира с топка, работи върху баланс и прави кондиционни упражнения.

Промоутъри дори сравняват момичето с Василий Ломаченко.

Вниманието от страна на световните гиганти осигури на Кира нов приток на последователи в мрежите, които вече са 154 хиляди души. Много действащи световни шампиони и просто известни боксьори не могат да се похвалят с такава армия. Например, световният шампион в полутежка категория Джо Смит няма дори 30 хиляди последователи, безспорният световен шампион в полутежка категория Джош Тейлър има не много повече абонати от Кира – 217 хиляди.

Понякога тя демонстрира трикове и със завързани очи. Освен това Макогоненко е много добра и с въже. 

Мнозина вече я наричат ​​Ломаченко в пола. Паралелите възникват не само защото и двамата представляват Украйна, заради добрите боксови умения, които притежават двамата сънародници и това, че и двамата тренират при бащите си.