Начало Бокс Борец предизвика Усик на бой без правила
0

Борец предизвика Усик на бой без правила

Борец предизвика Усик на бой без правила
0

Украинският борец Богдан Грицай публикува видео съобщение в канала си в YouTube до бившия абсолютен световен шампион в полутежка категория Олександър Усик.

Грицай е изключително възмутен от действията и думите на Усик, които преди дни пусна видео как бие „диванен експерт“ и заплаши със саморазправа тези, които го критикуват.

„Олександър, в последното ти видео се опитваш да сплашиш хората. Какъв си ти, Кадиров? Не знам, Усик, за какво те подготвят. Но трябва да разбереш колко опасни са битките без никакви правила, които се опитваш да популяризираш по такъв начин“, започна Грицай.

 

View this post on Instagram

 

??? #TeamUsyk

A post shared by Usyk Aleksandr (@usykaa) on

Съдейки по най-новите ти видеоклипове, ти си експерт по всичко. Коментираш всичко: медицина, коронавирус, история, декомунизация, теология. Беше особено смешно ти и Ломаченко да опитвате да ни обединявате с Кадиров и Путин…

Аз съм точно от тези, които определяте като диванни експерти и ги призовавате за двубой. Затова приемам предизвикателството – да се ​​бием без правила„, каза още борецът.

Усик и неговият приятел Васил Ломаченко бяха отведени от властите в Украйна и бяха обявени за лица, които застрашават националната сигурност. Те попаднаха в този списък след участието си в руския православен документален филм „Здравей, брат, Христос Воскресе!“.

В отговор генералният секретар на Федерацията по бокс на Русия Умар Кремлев предложи руско гражданство на Усик и Ломаченко.