Начало Кикбокс и муай тай Изпълнителният директор на кикбокс и муай тай федерацията – Димитър Спасов се включи в тренировката на СК „Хан Аспарух“

Изпълнителният директор на кикбокс и муай тай федерацията – Димитър Спасов се включи в тренировката на СК „Хан Аспарух“

Изпълнителният директор на кикбокс и муай тай федерацията – Димитър Спасов се включи в тренировката на СК „Хан Аспарух“
0

Повече от 50 бойци посрещнаха снощи в столичният клуб по кикбокс и муай-тай – Хан Аспарух, г-н Димитър Спасов който се включи в тренировката под ръководството на треньора Сергей Петров.

Това е първо посещение от  обявената обиколка по клубовете в София и страната с цел запознаване отблизо с предизвикателствата пред  клубовете, методиката по която се провеждат тренировките и условията в които тренират.

Ето какво сподели Димитър Спасов пред нас след приключване на тренировката:

„Благодаря на състезателите от клуб Хан Аспарух за топлото посрещане и перфектно проведената тренировка от страна на треньора Сергей Петров. Личи си че тук си изграждат не само шампиони в ринга, но и в живота. Пожелавам на всички успех в предстоящото републиканско първенство по Муай Тай в Нова Загора този уикенд.“

За финал, Спасов подари чифт ръкавици на най-младият състезател в клуба с пожелание да ги ползва достойно и никога да не се отказва пред трудности в ринга и живота.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.