Начало Кикбокс и муай тай Кикбоксьори ще се надиграват в Пловдив тази неделя

Кикбоксьори ще се надиграват в Пловдив тази неделя

Кикбоксьори ще се надиграват в Пловдив тази неделя
0

Участие в събитието ще вземат 115 кикбоксьори от 12 клуба от страната

В утрешния ден ще се проведе „TERES Sparring Day “. Пловдив ще бъде домакин на проявата като участие ще вземат бойци от водещите клубове в региона. Те се събират за общо обиграване и „сверяване на часовниците“ преди предстоящите официални турнири от пролетния дял, пишат от topsport.bg.

Всички трениращи кикбокс ще имат възможност да изиграят по два мача с равностоен противник в среда близка до състезателната. Така треньорите ще могат да видят до къде са стигнали техните подопечени в подготовката и готови ли са наистина за предстоящите големи турнири.

Тази година в спарингите се включват клубове от Стара Загора, Нова Загора, Свиленград, Димитровград, Мадан, Пазарджик, София и Пловдив.

Лично националният селекционер по кикбокс и член на управителният съвет на БККБМТ г-н Станислав Бахчеванов ще присъства на събитието. Така форума се превръща в още една възможност за младите бойци да бъдат набелязани за бъдещи национални състезатели.

„TERES Sparring Day“ се превърна в традиционно събитие организирано от пловдивския клуб „Терес“. Преди всяко голямо състезание от няколко години насам клубът събира всички желаещи от региона.

Най-малкият участник е едва на 7 години, а най-титулуваните са световен шампион по кикбокс и световна шампионка по муай тай.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.