Начало Кикбокс и муай тай Кикбоксьорите на Боил, Вокил и Шуменска крепост са победителите в турнира „Отборна Купа Варна“

Кикбоксьорите на Боил, Вокил и Шуменска крепост са победителите в турнира „Отборна Купа Варна“

Кикбоксьорите на Боил, Вокил и Шуменска крепост са победителите в турнира „Отборна Купа Варна“
0

Състезателите от варненския спортен клуб Боил завършиха на първо място в турнира по кикбокс в стил фул контакт – „Отборна купа Варна“, в многофункционалната спортна зала на ж.к. „Владислав Варненчик“ във Варна  Участие взеха 202 състезатели от 35 клуба. Научихме от БТА.

Тимът на Боил участва с 26 бойци, които спечелиха 11 златни, 7 сребърни и 6 бронзови отличия. 

На второто място се класираха домакините от СК Вокил с 14 състезатели, които спечелиха 9 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала. 

Третото място заслужи Шуменска крепост,  за който участваха 15 кикбоксьори, които взеха 7 златни, 4 сребърни и 2 бронзови медала.
 
Купата за най-техничен състезател грабна Росен Илиев от клуб Вокил, който показа завидна техника в двата си последователни мача и спечели гласовете на всички съдии в категорията до 67 кг при 13-14 годишните.

 
Призът за най-перспективен състезател стана притежание на Атанас Димов (алфата) от СК Спартак Пазарджик 2014. Той се пребори за шампионското отличие, след като триумфира в категория до 67 кг при юноши старша възраст. 

Следващото състезание от спортния календар на конфедерацията е международен турнир по кикбокс в стил лоу кик, който ще се проведе от 10 до 12 ноември в Козлодуй.

тагове: