Начало Кикбокс и муай тай Сашо Петров: Отиваме с Теодор Христов, за да опитомим лъвовете на Glory (ВИДЕО)

Сашо Петров: Отиваме с Теодор Христов, за да опитомим лъвовете на Glory (ВИДЕО)

Сашо Петров: Отиваме с Теодор Христов, за да опитомим лъвовете на Glory (ВИДЕО)
0

Средите в бойните спортове у нас се тресат вече от няколко дни, след като стана ясно, че най-голямата кикбокс верига в света – Glory, ще организира специална галавечер у нас и междувременно подписа договори с едни от водещите ни състезатели в този спорт. Сред тях са Теодор Христов и Александър Петров. Сашо дори заяви, че целта е нищо по-малко от шампионските титли и за двамата.

Надявам се да влезем с Теодор с гръм и трясък в организацията. И веднага след дебютните ни мачове да направим по-хубави договори. Отиваме при лъвовете, но, за да ги опитомим, а не, за да ни изядат“, каза уверено Петров в подкаста „Неформално с Георги Петков“.

Той споделя, че най-накрая е усетил известна отплата за изминалите 20 години на къртовски труд в залата, добирайки се до най-високото ниво в своята дисциплина.

Две родни звезди на кикбокса подписаха договори с Glory (ВИДЕО)

В последните години се чувствах все едно по задължение трябва да правя нещата. Така или иначе съм се хванал на хорото и исках да го играя докрай. Дори мислех, че ще си прекратявам кариерата преди да се кача на сцената на тези големи. Може би точно преди пределния момент изскочи тази възможност и вдъхна отново енергия в мен“, каза още той.

Glory 89 ще се състои на 7 октомври в „Арена Бургас“. Там ще видим изявите на нашите момчета, а черешката върху тортата ще бъде двубоят за шампионската титла в лека категория между Донован Висе и Майкъл Боапеа.