Начало Кикбокс и муай тай Кметът на Шумен: Бойните спортове в града са на много високо ниво

Кметът на Шумен: Бойните спортове в града са на много високо ниво

Кметът на Шумен: Бойните спортове в града са на много високо ниво
0

Кметът на Шумен Любомир Христов прие кикбоксьорите от СК „Шуменска крепост“ след триумфа им на Държавното първенство в стил лоу кик миналия уикенд.

Градът бе домакин на надпреварата, която се проведе в местната зала „Арена Шумен“.

На шампионата бойците на Галин Методиев завоюваха 14 златни, 4 сребърни и 6 бронзови медала.

„За пореден път показахте, че бойните спортове в града са на много високо ниво. Гордеем се с вас. Пожелавам ви още много победи и завоювани отличия“, Христов сподели и поздрави състезателите.

Той благодари и на ръководството на клуба за отличната организация на състезанието и добави, че то вече се е превърнало в традиционно събитие за Шумен.

Кметът обеща, че общинската администрация ще закупи и дари на клуба спортна екипировка и боксови ръкавици за тренировки.

Председателят и главен треньор на клуба – Галин Методиев, благодари за хубавите думи и сподели, че е трогнат от този жеста.

Бойците показаха на градоначалника част от завоюваните трофеи.

Снимки: Община Шумен

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.