Начало Видео UFC бойци се сдърпаха в хотел преди предстоящата гала в Лондон (ВИДЕО)

UFC бойци се сдърпаха в хотел преди предстоящата гала в Лондон (ВИДЕО)

UFC бойци се сдърпаха в хотел преди предстоящата гала в Лондон (ВИДЕО)
0

Двама от участниците в предстоящото събитие UFC Лондон не можаха да изчакат до събота и си спретнаха „каубойска среща“ в хотела, в които са настанени част от бойците.

Става въпрос за състезателите от лека категория Пади Пимблет от Англия и Иля Топурия от Грузия. Двамата са част от главната карта на галавечерта, която ще се проведе в събота вечер в Лондон.

Пимблет и Топурия няма да са се бият един срещу друг през уикенда, но имат онлайн вражда от миналата година. Пади и Иля често пъти си разменят „любезности“ в социалните мрежи, но сега вируталната неприязън ескалира, когато бойците се засякоха.

Въпреки че никой не пострада сериозно, Пимблет и Топурия си размениха по едно кроше, стоейки от двете страни на маса. Няколко бутилки също полетяха, докато охрана и хора от щабовете им не се намесиха и не ги разтърваха.

След кавгата двамата възобновиха онлайн престрелките.

Предупредих те! Така става, когато проявяваш неуважение към мен и страната ми. Видя ме и понечи да ме поздравиш, защото се наака… Трябва да си благодарен на отбора ми, иначе щях да ти откъсна главата„, написа Топурия по адрес на Пади по-късно.

Ливърпулецът не закъсня и отговори иронично:

Дойдохте шестима, а аз бях сам. И пак не можахте да ми направите нищо. Отбор ку*ки„, отговори Пимблет.