Начало Бокс Жуниор дос Сантос не се отказва от мач с Кубрат Пулев

Жуниор дос Сантос не се отказва от мач с Кубрат Пулев

Жуниор дос Сантос не се отказва от мач с Кубрат Пулев
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория – Жуниор дос Сантос, не е затворил страницата нарчена „Траяд Комбат“.

Бразилецът трябваше да се изправи срещу най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Пулев в края на февруари в главното събитие на галавечерта „Triad Combat 2“. Двамата ветерани трябваше да премерят сили по специален правилник, който съчетава бокс и смесени бойни изкуства.

Шоуто бе отложено заради нарастващия брой заразени с COVID-19 в Хюстън, въпреки че редица други спортни събития, които бяха насрочени за същия град се проведоха без никакви проблеми.

След като двубоят им пропадна, „Циганина“ подписа договор с организацията на Хабиб Нурмагомедов „Eagle FC“, а малко след това стана ясно, че „Кобрата“ ще се завърне на боксовия ринг в средата на месец май.

Въпреки така стеклите се обстоятелства, Дос Сантос продължава да иска мач с Пулев.

„Държим постоянен контакт с „Triller“, заяи бразилецът.

„Знаят много добре какво искам и къде да ме намерят. Аз съм тук и чакам. Все още искам да се бия с Кубрат Пулев. Вярвам, че ще се получи истинско зрелище, но всичко с времето си. Първо имам Йорган Де Кастро, който също притежава отлични боксови умения“, сподели Сантос.

Южоамериканецът ще се бие срещу Кастро в главното събитие на „Eagle FC 48“, което е насрочено за 20-ти май, една седмциа след двубоят на Кубрат Пулев срещу Адрей Федосов.