Начало Бокс Жуниор дос Сантос: Пулев е куражлия, щом рискува кариерата си срещу мен
0

Жуниор дос Сантос: Пулев е куражлия, щом рискува кариерата си срещу мен

Жуниор дос Сантос: Пулев е куражлия, щом рискува кариерата си срещу мен
0

Бившият световен шампион в тежка категория на UFC Жуниор дос Сантос се закани да детронира Кубрат Пулев като носител на пояса на „Траяд Комбат“. Бразилецът даде ексклузивно интервю за в-к „Тема Спорт“ във връзка с предстоящия мач с Кобрата на 26 февруари в Тексас. Двамата ще се изправят един срещу друг в триъгълния ринг, където Кобрата нокаутира друга легенда от UFC Франк Мир за по-малко от 2 минути.

Бях добре познат като боксьор в света на ММА, обожавам бокса, така че идвам да разменям удари с Пулев, това е сигурно. Ще го поставя под напрежение, навсякъде и по всяко време на ринга. Ще търся нокаута. Знам, че ще е трудно, той има огромен опит, но вярвам в себе си. Преследвам мечтите си, а шансът е тук“, заяви „Циганина“.

Той проявява сериозно уважение към Кубрат и неговите умения. „Пулев е много корав и опитен. Трябва да съм много внимателен в плана си. Развълнуван съм, че ще се изправя срещу него. Онова, на което се възхищавам у него, е, че имаше куража да приеме този мач. Готов е да рискува кариерата си. Идва в нашия свят и се вкарва в предизвикателство. Уважавам го за това, страхотно е“, казва още Дос Сантос.

Той се обърна и към българските фенове: „Знам, че те обичат бойните спортове. Не трябва да пропускат този бой. Ще бъде много хубав мач. За тяхно нещастие, аз ще победя вашия човек (смее се). Но ви обещавам, че ще бъде страхотен мач и вие ще се насладите“.

Цялото интервю може да прочетете в утрешния (петък) брой на в-к „Тема Спорт“