Начало Кикбокс и муай тай Космо Александре иска да напусне ONE FC

Космо Александре иска да напусне ONE FC

Космо Александре иска да напусне ONE FC
0

Бразилският ветеран в кикбокса, муай тая и смесените бойни изкуства – Космо Александре, публично пожела да бъде освободен от настоящия си договор с азиатската верига „ONE Championship“.

Въпреки че е едно от най-популярните и обичани имена в организацията, южноамериканецът не е в никак добри отношения с веригата, която има славата на „грижеща се за бойците и отнасяща се с уважение към тях“.

38-годишният ветеран не се е бил от месец май 2019-та, когато буквално потроши лицето на Сейдж Норткът. Запитан кога отново ще се бие, Александре отговори така:

Добър въпрос. Мислят си, че не заслужавам това, което искам, но в същото време не искат да ме пуснат„, написа в Twitter боецът.

И знаете ли кое е нещото, което ме убива? ONE И президентът на компанията постоянно говорят за това как уважават бойците и как те са различни от другите организации и тем подобни. Абсолютни глупости! Много е просто – ако не искате да сключим нов договор, пуснете ме да си ходя„, добави бразилецът.

Космо направи своя дебют в азиатската верига през 2018 г., като първите му два мача бяха в кикбокс звеното, а след това направи и един по правилата на ММА.