Начало Кикбокс и муай тай Поредно звездно попълнение за ONE FC

Поредно звездно попълнение за ONE FC

Поредно звездно попълнение за ONE FC
0

Един от най-добрите кикбоксьори от Изчочна Европа, Богдан Стойка, вече е част от азиатската бойна верига „ONE FC“. Това бе съобщено в официалния уеб сайт на организацията.

Бившият шампион на веригата „SuperKombat“ и състезател в „GLORY“ ще се състезава рамо до рамо с брат си, Андрей Стойка, който също е част от все по-бързо набиращата популярност организация „ONE FC“ и дори има насрочен двубой за пояса в полу-тежка категория срещу Роман Криклия.

В публикуваната информация не се съобщава кой ще бъде опонент на Стойка в дебюта му за „ONE“, но пък е споменато, че румънецът може да стъпи в клетката още през тази година.

Богдан Стойка има 52 победи и 12 загуби в професионалната си кариера. В 37 от случаите е приключвал битките си с КО/ТКО. В статистиката му присъстват победи над имена като Зинедин Хамур-Лаин, Фред Сиккинг и Фабио Кваси.

По-рано тази седмица ви съобщихме, че бившият шампион на „GLORY“ в лека категория, Ситичай Ситсонпийнонг, също се е присъединил към редиците на „ONE“. Към звездната кикбокс селекция на азиатската верига попадат и имената на Джорджо Петросян, Анди Соуер, Ники Холцкен и други.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".