Начало ММА Треньор на ММА боец хвърли ръкавицата към Йоел Ромеро
0

Треньор на ММА боец хвърли ръкавицата към Йоел Ромеро

Треньор на ММА боец хвърли ръкавицата към Йоел Ромеро
0

Главният треньор на ММА боеца Урая Хол поиска Йоел Ромеро като следващ съперник за възпитаника му.

„Искам да видя Урая срещу някой опонент от висок ранк като Йоел Ромеро. Шампионът в дивизията игра наскоро с Ромеро и искам да видя как Хол ще се справи със съперник от такъв калибър“, заяви треньорът на Хол, Саиф Сауд, пред bjpenn.com и се превърна в един от малкото, които осмелили се да поискат битка с Йоел Ромеро.

Зрелищният страйкър Хол трябваше да се изправи срещу Роналдо „Джакаре“ Соуса на събитието UFC 249, но за съжаление последният даде положителен тест за COVID-19 в деня на официалното претегляне и битката бе отложена. Въпреки негативните обстоятелства, Сауд е категоричен, че Хол продължава с подготвителния лагер и изглежда в страхотна форма.

„Урая е готов да се бие. Във феноменална форма е, не съм го виждал да се изморява от седмици. Искам да се приближи до битка с Израел Адесаня. Стиловете на двамата са предпоставка за страхотен двубой. Всеки би искал да гледа такава битка“, добави ММА специалистът.

Урая Хол има 15 победи и 9 загуби в кариерата си. Той е финалист от 17-тия сезон на реалити формата „The Ultimate Fighter“. За последно стъпи в клетката през септември, 2019-та и записа победа с неединодушно съдийско решение над Антонио Карлос. Към момента Хол е в серия от две поредни победи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".