Начало Кикбокс и муай тай Лагерът на кикбоксьорите започна с подаръци (СНИМКИ)

Лагерът на кикбоксьорите започна с подаръци (СНИМКИ)

Лагерът на кикбоксьорите започна с подаръци (СНИМКИ)
0

С приятни емоции стартира първият за годината лагер на националите на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. Подготовката е за състезателите ни във всички възрастови групи и стилове и се провежда в Национална спортна база „Спортпалас“.

Началото на лагера бе даден с официална церемония, водена от председателя на конфедерацията Галин Димов и Венцислав Младенов – директор на ОП „Спортни имоти“ към Община Варна. Те връчиха подаръчни комплекти с пълна бойна екипировка и хранителни добавки на медалистите от 2019-та във възрастовите групи мъже, жени, юноши и девойки старша възраст.

Сред тях бяха Борислав Радулов (световен шампион в стил пойнтфайтинг), Албена Ситнилска (световен шампион в стил киклайт), Емил Кроснов (европейски шампион в стил пойнтфайтинг), Доброслав Радев (сребро от световното в стил лоу кик), Кристина Николова (многократен европейски и световен шампион в различните татами стилове), Иван Кръстанов (многократен шампион в татами стиловете), Денис Иванов (европейски шампион в стил фул контакт), Димитър Петров, Христо Христов (бронзов медалист в стил фул контакт), Христо, Калайджиев и за националния селекционер Владимир Вълев.

„Радвам се, че имам тази прекрасна възможност да съм тук заедно с всички заслужили спортисти. Знам какво изпитват те, защото съм бил на тяхно място. Знам и какво ми липсваше като състезател и какво ми трябваше, за да тренирам качествено. Това бе и причината на този и на следващия лагер да осигуря необходимата екипировка и добавки за всички“, заяви Галин Димов, като отправи и специални благодарности към Министерството на спорта.

Лагерът на националите по кикбокс ще продължи до 14-ти август и ще бъде воден от селекционерите Станислав Бахчеванов и Владимир Вълев. Всички ще тренират двуразово, като сутрешната тренировка ще започва в 8:00 ч., а вечерната в 18:00 ч.