Начало Кикбокс и муай тай Легендата Саенчай под карантира. Как минава времето му у дома (ВИДЕО)

Легендата Саенчай под карантира. Как минава времето му у дома (ВИДЕО)

Легендата Саенчай под карантира. Как минава времето му у дома (ВИДЕО)
0

Тайландската муай тай легенда Саенчай също е под домашна карантина заради пандемията от коронавирус. „Кралят на кралете“ спазва препоръките за изолация и спокойно го демонстрира в социалните мрежи. 39-годишният боец не забравя за тренировките, а дори въвлича в тях и своето семейство – съпругата и дъщеря си. Майсторът в тайландския бокс дори им преподава уроци, които могат да се видят в краткото видео.

„Семейна тренировка #Останетевкъщи“ – пише под видеото Саенчай и съветва хората да останат в домовете си. В друго споделено видео легендата показва, че има сериозно чувство за хумор, докато подлага жена си на тренировка. „Не мога да отида до залата, затова тренирам у дома с жена ми“, със смеещ се емотикон споделя ежедневието си той.

Един от топ бойците в света за всички времена демонстрира и колко грижовен баща е в този момент. На друга споделена снимка той показва как сплита косата на своята дъщеря.

В социалните мрежи той приема и едно от световните предизвикателства, което забавлява предимно футболистите. Саенчай ни показва доста добри умения при жонглиране… с тоалетна хартия.

View this post on Instagram

😁

A post shared by Saenchai🇹🇭 (@saenchaithailand) on

Саенчай Сор, Кингстар или просто Саенчай е печелил престижният турнир „Lumpinee Boxing Stadium“ в 4 различни категории. Многократен носител е на редица титли от международни муай тай състезания за професионалисти и аматьори. Има близо 300 победи на ринга.