Начало Кикбокс и муай тай Националите ни по кикбокс готови за Световното в Сараево

Националите ни по кикбокс готови за Световното в Сараево

Националите ни по кикбокс готови за Световното в Сараево
0

Националният ни отбор по кикбокс за мъже и жени към Българската конфедерация по кикбокс и муай тай е готов да отпътува за предстоящото Световно първенство в Босна и Херцеговина.

Най-елитните кикбоксьори от цял свят ще се съберат в Сараево от 19-ти до 26-ти октомври в спор за златните медали. Първенството е част от официалния календар на най-голяма световна асоциация по кикбокс WAKO и е разделено по стилове – лоу-кик и К-1 на ринг и лайт контакт на татами.

Треньорите, които заминават с кикбоксьорите ни са Станислав Бахчеванов, Владимир Вълев, Иван Георгиев, Галин Методиев и Калин Мирчев. България ще има и трима съдии на форума в лицето на Даниел Въгленов, Камен Славов и Деница Миленкова.

Родната делегация ще бъде предвождана лично от председателя на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай – Галин Димов.

Благодаря на колегите си Станислав Бахчеванов и Владимир за правилния подбор на състезатели. Виждам доказали се в годините титуляри и много млади таланти, които имат солиден опит в годините при децата, юношите и девойките. Пожелавам си всички да се върнем живи и здрави, а на самото състезание късмет и добър жребий“, заяви той.

Ето ги и списък с избраниците, които ще защитават родната чест в Босна и Херцеговина:

състезатели ринг

Александър Чакъров, Виктор Иванов, Георги Денев, Димитър Пенчев, Димитър Стоянов, Доброслав Радев, Костадин Костов, Полина Галинова и Теодор Христов

състезатели татами

Кристина Николова, Василена Йорданова, Иван Кръстанов, Александър-Цезар Ангелов и Петьо Ташев (ветерани)

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.