Начало Видео Националите по кикбокс посрещнаха 4 отбора за силен лагер

Националите по кикбокс посрещнаха 4 отбора за силен лагер

Националите по кикбокс посрещнаха 4 отбора за силен лагер
0

Българският национален отбор по кикбокс и това лято е домакин на силен тренировъчен лагер. Този път на базата в „Спорт Палас“ (Варна) дойдоха представители на Украйна, Израел, Латвия и Молдова. Събитието се провежда от 31 юли до 12 август.

Тренировките са двуразови и се водят от националния селекционер Владимир Вълев-Питбула и колегите му Галин Методиев (СК „Шуменска крепост“), и Димитър Димитров (СК „Тангра“) за ринг, както и Иван Георгиев (СК „Стар Тийм“), и Стефан Костадинов (СК „Масару“) за татами.

През втората седмица заниманията ще се водят от техните колеги от Украйна. Предвидени са няколко базови тренировки за сила и издръжливост. Ще бъдат отработени както основни, така и специфични техники. В програмата са включени тестове и обиграване под формата на спаринг.

От украинците у нас дойдоха Марк Гусар (първи на Световната купа 2022), Олег Бенкалович (първи на Световната купа 2022), Павел Замятин (световен шампион, многократен първенец на Световната купа), Алексей Зенков (медалист от Световни първенства) и др.

Израелците са със световните шампиони Лоай Сакас, Амир Асад, Тарк Асад и Мона Хено в състава си.

С отбора на Украйна е и президентът на местната федерация Олга Павленко. От страна на Израел пристигна дългогодишният международен съдия и заместник-председател Рамон Давид.

Събитието се организира от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.