Начало ММА Пади Пимблет: Харесва ми да ме удрят
0

Пади Пимблет: Харесва ми да ме удрят

Пади Пимблет: Харесва ми да ме удрят
0

Любимецът на много ММА фенове по света Пади Пимблет се поздрави с трета поредна победа в октагона на UFC, като отново приключи битката си преди последния гонг. Той отказа със събмишън Джордан Левит в последната си изява в клетката, но въпреки успехът, споделя, че не е много доволен от представянето си.

„Понякога съм такъв. Разочарован съм от себе си. Вярвах, че ще го спра още в първия рунд. Знам, че все пак отказах някого, когото никой преди това не е отказвал. Има единайсет професионални двубоя и никога не беше завършван…..мисля, че спечелих и първия рунд според съдиите, затова няма защо да се тюхкам. Очевидно е, че бях много емоционално въвлечен в двубоя. Гледах го отново на запис и виждам как с всеки удар искам да му откъсна главата и просто вървя напред“, заяви британецът за mmafighting.com.

Младият талант от Ливърпул обяснява рисковата си игра в клетката по един начин – просто му харесва.

„Мога да се бия така по всяко време. Сега съм дебел, но ако някой ми позвъни, за да излезем да се бием – ще отида и ще го пребия. Харесва ми да ме удрят по лицето и да удрям други хора. Звучи странно, но ми харесва„, категоричен е Пимблет.

27-годишният британецът допълни, че не бърза да се доказва в категория до 70 килограма, тъй като има много добри състезатели в топ 15. Негов основен приоритет остава да изкарва възможно най-много пари от битките си. Той планира да се бие в САЩ в следващия му двубой, но отписва среща в „Медисън Скуер Гардън“, тъй като не му харесват данъците в щата Ню Йорк.

„Стига! Данъчните ми взимат всичките пари! Това няма как да стане! Данъчните в Ню Йорк няма да ми вземат парите!“, заключи колоритният ММА боец.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".