Начало Кикбокс и муай тай Обявиха нова дата за GLORY 76

Обявиха нова дата за GLORY 76

Обявиха нова дата за GLORY 76
0

Бадр Хари и Бенджамин Адегбуи все пак ще се изправят един срещу друг през настоящата година. Това ще се случи на 19 декември. За тогава беше отложено събитието GLORY 76.

Подглавният сблъсък ще противопостави двамата шампиони в полусредна категория – Седрик Думбе, който е безспорен шампион срещу Мюртел Грьонхарт. Който спечели ще стане абсолютен шампион.

Бадр Хари и Бенджамен Адегбуи трябваше да се срещнат още на 20 юни в Ротердам, но поради продължаващата пандемия от коронавирус срещата беше отложена.

Преди време от GLORY обявиха, че се завръщат като бяха планирани галавечери в началото на октомври, но и те бяха отложени. 

В края на октомври Хари бе диагностициран с коронавирус и това наложи ново отлагане на сблъсъка с Адегбуги след като малко преди това беше обявена дата 7 ноември.

Мароканецът няма успех от 5 години насам като е в серия от 2 поредни загуби (и двете срещу Рико Верхувен). Преди тях Хари имаше 5 поредни успеха, 4 от които с нокаут.

Адегбуи, от своя страна има баланс от 36 победи и 6 загуби в кикбокса. Той е спечелил 6 от последните си 7 срещи (единствената му загуба е от Джамал Бен Садик).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.