Начало Кикбокс и муай тай Оувърийм разкри тайната с изгубеното тегло: Никакво месо и детокс

Оувърийм разкри тайната с изгубеното тегло: Никакво месо и детокс

Оувърийм разкри тайната с изгубеното тегло: Никакво месо и детокс
0

Звездата на бойните спортове Алистър Оувърийм е с наказание във веригата GLORY и в момента не се състезава активно. Страшилището на тежка категория впечатлява напоследък с необяснимата загуба на тегло, която буквално го превърна в неузнаваем. Наскоро Алистър внесе светлина около неочакваната и впечатляваща трансформация. Оказва се, че нидерландецът е променил значително хранителните си навици, мотивиран от силния здравословен ефект.

Месото не е добро за вас и има негативен ефект. Да, вкусно е. В момента аз мога да ям месо, но избирам да не го правя. Започнах детокс. Имам специален съветник за храненето ми – Джулиан Ван Ховен. Когато го срещнах за първи път разбрах, че той има знания и започнахме да работим заедно. Започнах прием на специфични суплементи в огромни дози и след няколко седмици режимът в комбинация с диетата доведоха до промяна в апетита ми„, разказва Алистър пред „Lovin`Dubai“.

Боецът допълва, че в миналото се е хранел по съвсем различен начин.

„Обикновено ям стек около 8 сутринта. Това беше стандартно за мен. Последният път просто го изядох и се усетих преял, казах си, че не желая да го ям повече. Попитах Джулиан какво се случва и той ми каза, че имам паразити в тялото си. Дадохме ти определени суплементи и ти започна детокс на тялото си„, допълва Алистър.

Какво ще е бойното бъдеще на атлета все още не е ясно. Той обяви, че е щастлив пенсионер, но кой знае колко дълго ще издържи да наблюдава битките отстрани.