Начало Senshi Сашо Петров: Изпитвам страх единствено да не се изложа на ринга

Сашо Петров: Изпитвам страх единствено да не се изложа на ринга

Сашо Петров: Изпитвам страх единствено да не се изложа на ринга
0

Остават броени дни до началото на 17-тото издание на SENSHI, където Александър Петров ще се бие с Али Ел Амери, за да продължи победната си серия във веригата. Междувременно българинът даде поредното си интервю, като този път се появи пред Euronews Bulgaria, за да разкаже за кикбоксьорската си кариера.

Единственият страх, който изпитвам в ринга, е да не се изложа. Това е единственото нещо, което ме притеснява, когато излизам на ринга, и то ме бута да се доказвам“, каза Сашо.

Той призна също, че е доста емоционален на ринга, но има едно неписано правило, че не бива да показва прекалено много емоции, за да не подсказва на съперника. Единствено си позволява да се усмихва, когато се чувства добре и планът му за мача сработва.

Може би прекалено късно осъзнах ползата от професионалния спорт. Когато бях на 24-25 години, нямаше толкова професионален спорт в България. Излизах в чужбина, макар да беше доста трудно да намираме контакти“, каза още Петров.

Билетите за епичното морско издание на международното бойно шоу вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. Почитателите на бойните спортове ще може да се насладят на 36 бойци от 20 държави в 17-о издание на бойната галавечер.

SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.