Начало Кикбокс и муай тай Полски ултрас шокира Бадр Хари

Полски ултрас шокира Бадр Хари

Полски ултрас шокира Бадр Хари
0

Аркадиуш Вжосек нокаутира легендата Бадр Хари с хай кик във втория рунд на главното събитие от бойната галавечер GLORY 78.

Полякът задълбочи кризата при именития си съперник, който не е печелил от 2015 година и вече е 0-4 в организацията.

Може да се каже, че Хари няма никакъв късмет в последно време, защото това е поредният мач, в който водеше и беше намерен от единичен удар.

Първият рунд премина изцяло под негов контрол и беше спечелен с категоричното 10-7.

Вжосек беше пратен два пъти в нокдаун и нямаше отговор за разнообразната игра на Бадр Хари, който редуваше страхотни комбинации с мощни удари в тялото.

Ултрасът на Легия (Варшава) започна агресивно втората част и също потърси тялото. Съперникът му обаче не го чакаше и бързо го прати за трети път в нокдаун. Тогава изневиделица дойде хай кик от Вжосек, който попадна право в целта и Бадр Хари така и не успя да се изправи!

Това несъмнено е един от най-големите обрати в кикбокса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.