Начало Кикбокс и муай тай Сашо Петров: Чувствам се като дете в сладкарница преди Glory 89

Сашо Петров: Чувствам се като дете в сладкарница преди Glory 89

Сашо Петров: Чувствам се като дете в сладкарница преди Glory 89
0

Александър Петров е едно от най-новите лица в Glory, които ще дебютират на 7 октомври по време на първата гала за организацията в България. Той подписа договор за няколко срещи, но планът му съвсем не е да се появи във веригата без да остави ярка следа. Емоциите у него са толкова високи, че дори ги сравни с популярния рефрен за „дете в сладкарница“.

Чувствам се като дете в сладкарница, което сбъдва мечтите си. Превъзбуден съм от събитието. Нямам търпение да дойде мачът. Когато ми казаха, че ще се бия, не можах да повярвам и все още не вярвам. Чакам да се кача на ринга, за да съм сигурен, че ще се бия за Glory. Всичко това е сюрреалистично“, каза Петров пред „Спортната джунгла“.

Първият съперник на българина ще бъде Карим Мабрук, който също ще запише своя дебют в организацията. Опитът обаче е на негова страна, защото до момента има 36 победи, 5 загуби и 2 равенства.

Наблюдавах няколко мача на Мабрук. Силов състезател. Доста опитен на професионалния ринг. Радва ме, че е топ боец, който също иска да се докаже на сцената на Glory. Ще търся атрактивна победа. Мога да приключа мача за 2-3 рунда. Ще съм подготвен на 110%“, каза още Сашо.

Glory 89 ще се проведе в „Арена Бургас“ след по-малко от месец. Там очакваме да видим още четирима българи, които ще защитават националната чест в най-голямата кикбокс организация в света.