Начало Senshi SENSHI и Семи Шилт със седма онлайн тренировка

SENSHI и Семи Шилт със седма онлайн тренировка

SENSHI и Семи Шилт със седма онлайн тренировка
0

Кикбокс величието Семи Шилт е подготвил нова серия от уроци, които ще достигнат до вас онлайн. Нидерланската легенда на Сериите К-1 Гран при ще води и седмото издание на дистанционната тренировки, организирана от SENSHI и KWU International Professional league.

Кога? Отново в събота, отново в 9:00 ч. (българско време). Възможност да се включат в онлайн заниманието ще имат не само професионални спортисти, но и всички любители на бойните спортове.

Бойците, които участваха в предишните тренироки със Семи Шилт и вече имат регистрация, ще получат писмо на своите електронни пощи.

Всички останали, които искат да се включат за първи път, могат да го направят чрез регистрация на LIVE STREAM LESSONS by Semmy Schilt®.

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател смесените бойни изкуства. Той е четирикратен шампион от Светвните Гран При на К-1 и е единственият носител на три поредни титли. Освен в К-1 той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.