Начало Senshi Шихан Семи Шилт: След SENSHI 21 организираме турнир по кикбокс за летния KWU SENSHI лагер (ВИДЕО)

Шихан Семи Шилт: След SENSHI 21 организираме турнир по кикбокс за летния KWU SENSHI лагер (ВИДЕО)

Шихан Семи Шилт: След SENSHI 21 организираме турнир по кикбокс за летния KWU SENSHI лагер (ВИДЕО)
0

Изминаха само две седмици от юбилейното издание №20 на SENSHI, а ето, че само след месец и половина идва време за SENSHI 21. На 20 април във Варна се завръщане за още екшън, но отново с поглед напред, защото Шихан Семи Шилт разкри пред Boec.bg, че за големия летен KWU SENSHI лагер е планиран аматьорски турнир по кикбокс, който би могъл да се превърне в трамплин за голямата международна бойна галавечер през есента.

Следващата SENSHI гала ще бъде №21. Отново ще бъде грандиозно, но искам да ви насоча вниманието и към началото на юли, когато ще има голям летен лагер. Тъкмо обявяваме, че ще се състои. Там ще има и аматьорски турнир по кикбокс. Смятам, че за всички бойци, които искат да се бият за SENSHI, това ще е страхотна възможност, за да покажат уменията си по време на този летен лагер“, каза кикбокс легендата.

По традиция летните лагери са с продължителност от цяла седмица и се провеждат край брега на морето. Очакваме все пак датата и мястото да бъде официално потвърдени и ще ви информираме своевременно за всичко, което предстои да се случи.