Начало Кикбокс и муай тай Симеон Наковски: Бях напрегнат преди срещата

Симеон Наковски: Бях напрегнат преди срещата

Симеон Наковски: Бях напрегнат преди срещата
0

Българският кикбоксьор Симеон Наковски постигна третата си победа при професионалистите от общо четири двубоя. Той се наложи с единодушно съдийско решение над Християн Андонов по време на третото издание на GRAND FIGHT ARENA. Битката бе в три рунда по три минути от категория до 63 килограма.

„Знаех, че ще ми трудно срещу такъв сериозен противник. Той има сериозни успехи и не очаквах да ми е лесно“, посочва Наковски за Андонов, който е балкански шампион от 2012 г., европейски шампион по муай тай за 2016 г., многократен републикански и носител на Интернационален пояс по муай тай.

„Доволен съм как се разви срещата. Бях напрегнат преди това, но като влязох в клетката и си повярвах. Аз определях темпото и водех боя, и това 3:0 не е случайно“, коментира състезателят на клуб „Хан Аспарух“. Чрез сайта Boec.BG той оправи благодарствени думи към своите треньори в подготовката Антон и Сергей Петрови, Веселин Веселинов и кондиционния специалист Евгени Василев.

Наковски разкри, че един от тях е изиграл много важна роля за успеха. „Антон Петров нямаше как да е до мен, тъй като бе на Световното първенство в Анталия. През цялото време се чувахме по телефона и той не спираше да ме окуражава. Това ми повлия положително много!“, посочва младия кикбоксьор.

Плевенчанинът е изключително впечатлен и от бойния турнир, който се проведе в Стара Загора.  „Галата беше уникална! За мен беше на световни ниво. Имаше много правостоящи, дори отвън останаха хора. Това достатъчно говори, че интересът бе убийствен“, завършва Наковски.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.