Начало Кикбокс и муай тай СК “Армеец” изпраща годината с 2 световни и 4 европейски титли

СК “Армеец” изпраща годината с 2 световни и 4 европейски титли

СК “Армеец” изпраща годината с 2 световни и 4 европейски титли
0

СК „Армеец“ София изпраща изключително успешна година. Изумителните 2 световни, 4 европейски титли и едно второ място на световен шампионат поставят столичани в челните места на класациите при кикбокс и муай тай отборите на Балканския полуостров.

Главният треньор на клуба Марио Кирилов поздрави бойците си за постигнатите успехи през 2018 г. и пожела още много такива през следващата състезателна година. Кирилов, който е и помощник треньор на националния ни отбор по муай тай, изрази надеждите си клубът да се разрасне, като шеговито добави, че иска да има повече хора, които „да му късат нервите“.

„В края на годината дойде време да направим и една равносметка. Несъмнено беше една тежка година за всички, като ви благодаря за положения труд и усилия и ви пожелавам още много успехи в бъдеще, но най-вече здраве, за да можем да сбъднем мечтите си заедно и да ставате все повече хора, които да ми тровите нервите 😁 ! ОБИЧАМ ВИ ! Това са една част от успехите ви през изминалата година, но според мен най-значимата! Радвам се че сме едно семейство и покоряваме все нови и нови върхове заедно!“ , публикува треньорът по муай тай и кикбокс във Фейсбук профила си.

Ето и кои са най-добрите призьори на СК „Армеец“ :

– Християн Корунчев – световен и европейски шампион по муай тай, 3 профи мача 3 победи. Шампион на България за професионалисти.

– Стефан Петков – световен шампион по муай тай.

– Теодора Кирилова – сребърна медалистка от световно първенство и европейска шампионка по муай тай . 1 мач 1 победа на професионалния ринг.

– Симеон Стойчев – европейски шампион по муай тай, втори на световна купа в Италия, бронзов медал от Балканско първенство, републикански шампион и една победа на професионалния ринг.

– Петър Стойков – европейски шампион по Муай Тай, и една победа на професионалния ринг.

– Цветозар Кючуков – сребърен медалист от европейско първенство по кикбокс.

– Николай Йоргов – републикански шампион и бронзов медалист от Балканско първенство по кикбокс.

– Даниел Гецов – двукратен републикански шампион. Вицешампион от световна купа в Италия.

– Детелина Неделчева вицешампион от световна купа в Италия

10 Павел Накев републикански шампион по кик бокс в тежка категория.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".