Начало Кикбокс и муай тай Теодор Христов няма намерение да пришпорва боя си за титлата в Glory

Теодор Христов няма намерение да пришпорва боя си за титлата в Glory

Теодор Христов няма намерение да пришпорва боя си за титлата в Glory
0

Теодор Христов записа трета поредна победа на сцената на Glory, като този път се справи с не кой да е, а с поставения под №3 в ранкинга на полусредна категория – Джей Овермеер. Нашият екип разговаря с българина ден след завръщането му в България по време на последния епизод на подкаста „Боен клуб Boec.bg“, за да научи, че Теди е много по-различен атлет от мнозинството, защото призна, че няма намерение да пришпорва евентуалния мач за титлата срещу Чико Куаси.

Христов сподели, че заедно с екипа му са взели решение да направят още няколко срещу в организацията, за да може да затвърди статута си на претендент, а едва след това ще мисли да атакува върха в дивизията.

Освен това той е на мнение, че към днешна дата има други кикбоксьори, които са по-високо от него в класирането и чакат на свой ред шанс, за да се докажат.

Междувременно Теодор Христов разкри още, че е счупил пръст на крака по време на двубоя си с Джей Овермеер. Тогава треньорът му Делян Славов се е намесил, за да му напомни, че вече води уверено след двата нокдауна още в първия рунд, а сега е време да приложи повече разум в играта си и да отстъпи крачка назад, за да изчаква нидерландецът да атакува, тъй като той също осъзнава ситуацията.

По традиция нашето момче ще си даде кратка почивка и след това ще се завърне в залата, защото точно така правят професионалистите.