Начало Кикбокс и муай тай Теодора Кирилова с пети успех на професионалната сцена (ВИДЕО)

Теодора Кирилова с пети успех на професионалната сцена (ВИДЕО)

Теодора Кирилова с пети успех на професионалната сцена (ВИДЕО)
0

Българката отказа италианката Джулиана Паризи.

Теодора Кирилова записа петата си поредна победа на професионално ниво. Родната състезателка, която е световна и европейска шампионка по муай тай, нанесе тежка загуба на Джулиана Паризи. Италианката бе принудена да се откаже преди началото на третия рунд в битката за шампионския колан на SFC (Spartacus Fight Championship), на първата галавечер на организацията извън България (Манчестър, Англия).

Двете съпернички имаха по четири победи преди сблъсъка помежду си, но равенството в победите не оказа влияние на ринга като видимо българката бе доста по-добрата състезателка. На няколко пъти Кирилова нанесе колена и пуш-кикове.

В средната на втория рунд българката пласира удар в лицето на Паризи, след който се отвори аркада на лявата вежда на италианката. За известно време кръвта бе спряна от лекарския екип, но всичко приключи до началото на третия рунд, когато реферът прекрати двубоя. Това доведе до мигновена победа на Кирилова, която е и пета по ред на професионалната сцена.

Теодора Кирилова е състезателка на СК „Армеец“, а нейн треньор е Марио Кирилов. Само преди около две седмици тя записа впечатляващ нокаут над рускинята Бегаим Какчекеева в историческия първи мач между жени на SENSHI.

На същата галавечер, в главния сблъсък, Албена Ситнилска ликува като шампионка на организацията в категория до 57 кг. Нашенката записа четвъртият си пореден успех, побеждавайки италианката Розария ди Бела.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.