Начало Кикбокс и муай тай Теодора Кирилова завоюва европейската титла на KGP

Теодора Кирилова завоюва европейската титла на KGP

Теодора Кирилова завоюва европейската титла на KGP
0

Една от най-добрите ни родни състезателки по кикбокс и муай тай, Теодора Кирилова, завоюва поредна титла в кариерата си. Тя записа победа над Весела Рогаска и спечели Европейската титла на KGP в категория до 53,5 кг. След пет рунда здрава битка състезателката на СК „Армеец“ бе определена като победител с единодушно съдийско решение.

Световната шампионка по муай тай използва ръстовото си преимущество по най-добрия начин и неутрализира атаките на настъпателната Рогаска с брилянтни пуш-кикове и дълги прави удари. Теодора показа изключителна интелигентност на ринга и добре разпредели силите си през всички пет рунда. Със своя отличен контра-атакуващ стил, тя рядко допускаше чисти удари и пласираше попадения при всяка възможност.

Състезаващата се под гръцки флаг Рогаска показа, че не е дошла да загуби и не спираше да атакува, въпреки че атаките и бяха парирани една след друга. И двете състезателки показаха изключителна воля за победа, но Кирилова остана по-свежа на ринга и с убедителни атаки в последния рунд си подпечата победата.

Boec.BG е медиен партньор на грандиозната кикбокс галавечер и ще отразява пряко всеки двубой от MTGP 33.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.